Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Quote Fajah

 

testimonial 1
author 1 url 1
testimonial 2
author 2 url 2
testimonial 3
author 3 url 3
 
 

No products in the cart.

 • Algemene vragen

  • Fajah Skincare is een white label productlijn van Fajah Lourens, in 2016 opgezet in samenwerking met Holisan Health Products B.V. op basis van de VEDIQ producten.

  • De natuurlijke, biologische producten van Fajah Skincare zijn in Nederland momenteel alleen verkrijgbaar via onze webshop.
  • Het label Nature et Progrès is een toonaangevend certificaat voor biologische landbouw. Het heeft als doel de landbouw te bevorderen met respect voor de natuur en het leven. Aan het voeren van het Nature et Progrès label is een naleving van de strikte eisen rond herkomst, productie en kwaliteit verbonden. Deze eisen zijn te vinden in het handvest van Nature et Progrès.

  • EcoCert is een van de grootste certificatieorganisaties ter wereld en certficeert onder andere natuurcosmetica. De richtlijnen van EcoCert behoren tot een van de strengste op het gebied van natuurcosmetica. De producten moeten voor een groot gedeelte biologisch zijn, aangezien EcoCert dit ziet als een oplossing voor de huidige milieuproblemen rond landbouw. Genetisch gemodificeerde ingrediënten zijn in geen geval aanwezig in producten met een EcoCert label en tenminste 95% van de ingrediënten moet van natuurlijke oorsprong zijn.

 • Ingrediënten

  • Ja. De producten van Fajah Skincare bevatten alleen 100% natuurlijke ingrediënten en etherische oliën. De ingrediënten zijn afkomstig uit de Zuid-Franse natuur, waar de producent eigen, biologische kruidentuinen onderhoudt. Ook het laboratorium is in de directe omgeving van de biologische tuinen, waardoor zij goed zicht hebben op de kwaliteit van de ingrediënten. Onze liefde voor de natuur is net zo groot als onze liefde voor de allerbeste verzorging.

  • De ingrediënten die worden gebruikt in de producten van Fajah Skincare zijn afkomstig uit eigen biologische tuinen in de Zuid-Franse natuur. Voor onze producten maken wij zoveel mogelijk gebruik van deze zelfgeteelde ingrediënten en indien noodzakelijk worden er kwalitatief hoogwaardige ingrediënten van andere partijen gebruikt om zo de beste producten te kunnen garanderen.

  • Etherische oliën zijn vluchtige oliën die gewonnen worden uit verscheidene delen van planten. Ze worden ook wel aromatische oliën of essentiële oliën genoemd. Deze natuurlijke geurstoffen zijn veel sterker dan chemisch samengestelde parfumoliën, maar ze zijn ook veel duurder en vluchtiger. Naast de bekende functie als geurstof dienen etherische oliën ook als smaakstof of als conserveringsmiddel en zijn er etherische oliën met een heilzame functie.

  • UHT wil zeggen dat de producten van Fajah Skincare op ultrahoge temperatuur (UHT) worden gesteriliseerd. Hierdoor zijn er geen toegevoegde conserveringsmiddelen nodig om de houdbaarheid, kwaliteit en werkzaamheid van de producten van Fajah Skincare te garanderen. Doordat er geen toegevoegde conserveringsmiddelen, zoals parabenen, worden gebruikt, zijn de producten van Fajah Skincare in het bijzonder geschikt voor mensen met een zeer gevoelige, intolerante en allergische huid.

  • De producten van Fajah Skincare bevatten geen synthetische parfums, maar zijn geparfumeerd met natuurlijke, etherische oliën van biologische herkomst.

  • De producten van Fajah Skincare hebben door sterilisatie op ultrahoge temperatuur helemaal geen conserveringsmiddelen nodig.

  • Nee. De producten van Fajah Skincare bevatten geen parabenen.

  • Nee. De producten van Fajah Skincare bevatten geen synthetische kleurstoffen. De kleur van de producten is verkregen door de natuurlijke kleur van de in de producte gebruikte natuurlijke ingrediënten.

  • Ja. De producten van Fajah Skincare zijn geheel dierproefvrij. Onze liefde voor de natuur heeft ook betrekking op dierenwelzijn. Onze producten worden om deze reden dan ook absoluut niet op dieren getest.

  • De complete lijst met ingrediënten (INCI) is te vinden op de specifieke pagina’s van de producten. Kijk in de webshop op de pagina van het product van je keuze.

 • Productvragen

  • De producten van Fajah Skincare zijn kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van natuurlijke en biologische herkomst. Wanneer je zeker wilt weten dat een verzorgingsproduct niet gemaakt is van synthetische ingrediënten en je de kans op intolerantie of huidirritatie zo klein mogelijk wilt houden, dan is het zeker aan te raden voor een product van Fajah Skincare te kiezen. De producten van Fajah Skincare zijn niet alleen gemaakt om jou de beste verzorgingsproducten te bieden, maar ze zijn ook op een dusdanige manier geproduceerd dat de natuur er geen hinder van ondervindt. Ons motto luidt niet voor niets: uit liefde voor de natuur.

  • Nee. Fajah Make-up Remover prikt niet in de ogen.

 • Geschiktheid producten?

  • Als je weet wat jouw huidtype is, dan kun je in de webshop zien welke producten er speciaal voor jouw huidtype geschikt zijn. Ook op de productpagina’s staat exact beschreven voor welk type huid het product geschikt is. Mocht je niet zeker zijn of een bepaald product geschikt is voor jouw huidtype, neem dan gerust contact op met de klantenservice via 0320-289826 of via sales@fajah-skincare.nl, zodat wij je kunnen adviseren.

  • De producten van Fajah Skincare zijn uitermate geschikt voor de zeer gevoelige, intolerante of allergische huid. Deze producten zijn geheel vrij van geur- en kleurstoffen en coserveringsmiddelen.

  • De producten van Fajah Skincare zijn ontwikkeld met respect voor de natuurlijke balans van de (hoofd)huid. De producten hebben om deze reden een pH-waarde die optimaal is voor de huid.

  • pH is een maat die de zuurgraad van een oplossing aangeeft. Zure oplossingen hebben een pH lager dan 7, basische oplossingen hebben een pH hoger dan 7. De huid heeft een natuurlijke pH-waarde van 5,5. Verzorgingsproducten met een pH-waarde die sterk afwijkt van de natuurlijke pH van de huid zorgen ervoor dat deze natuurlijke balans wordt verstoord, wat huidirritaties kan veroorzaken.

  • Ja. De producten van Fajah BABYCARE kunnen veilig ongelimiteerd worden gebruikt. De hypoallergene, biologische producten van Fajah BABYCARE zijn speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige babyhuid. De milde producten voorkomen en verlichten irritaties van luieruitslag, zonder de huid uit te drogen of verder te irriteren. De milde producten van Fajah BABYCARE zijn een bijzonder geschikt alternatief voor de reguliere babyverzorgingsproducten.

  • Ja. Fajah Skincare Make-up Remover is niet alleen geschikt voor het verwijderen van gewone make-up, maar ook voor het verwijderen van waterproof make-up.

  • Ja. Fajah Skincare SUN PROTECT SPF is waterbestendig. Voor optimale bescherming adviseren wij echter de huid regelmatig opnieuw in te smeren en niet te lang in de zon te blijven.

 • Gebruik producten

  • Fajah Skincare TONIFYING Serum is een natuurlijk, hypoallergeen anti-stress serum, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en rijpere huid. Het serum is geschikt voor dagelijks gebruik op de huid van het gezicht en de hals. Fajah Skincare TONIFYING Serum versterkt en verfijnt de huidstructuur en gaat het verouderingsproces tegen. Fajah Skincare TONIFYING Serum is een ideaal gezichtsverzorgingsproduct om de huid te laten ontstressen. Breng het serum ’s avonds dun aan op de schone huid van het gezicht en de hals en masseer het zachtjes in.

  • Fajah Skincare HYDRACARE Face Mask gezichtsmasker kan het beste ’s avonds worden gebruikt als extra toevoeging van je gezichtsverzorgingsprogramma. Het gezichtsmasker moet worden opgebracht op een schone, droge huid, dus zorg ervoor dat de huid van alle make-upresten en crème is gereinigd.

  • Wij adviseren wekelijks een gezichtsmasker te gebruiken om de huid optimaal te verzorgen. Fajah Skincare HYDRACARE Face Mask gezichtsmasker kan tussen de 3 en 15 minuten op het gezicht worden gelaten, waardoor het effect van het gezichtsmasker verschillend is. Hoe langer het masker op het gezicht zit, des te intensiever de werking. Bovendien kan het gezichtsmasker nog met natuurlijke ingrediënten worden gemengd voor extra, specifieke verzorging.

  • Breng Fajah Skincare Sun Protect bij voorkeur 30 minuten voor het zonnen ruim aan op de huid. Voor optimale bescherming is het nodig de huid regelmatig opnieuw in te smeren. Blijf niet te lang in de zon en vermijd zonnen wanneer de zon op haar sterkst is, tussen 12.00 en 15.00 uur. Veeg de opening van de flacon schoon voor en na het gebruik van de zonnecrème en sluit de flacon goed af om de werking en houdbaarheid te behouden.

  • Reinig het gezicht eerst goed met de Fajah Cleansing Face Lotion. Gebruik hierna als eerste het TONIFYING SERUM. Dit serum versterkt de natuurlijke huidstructuur en verbetert de teint van het gezicht. Laat het serum een paar minuten intrekken en breng vervolgens de Fajah Eyecreme oogcontourcrème aan onder de oogleden. De oogcontourcrème verstevigt de dunne huid onder de ogen en vermindert het blauw van wallen. Laat de oogcontourcrème ook een paar minuten intrekken en eindig dan met de Fajah Skincare ANTI-AGING Cream gezichtscrème. Deze anti-aging gezichtscrème kan op de huid van het gezicht en de hals worden aangebracht. De gezichtscrème verzorgt de rijpere huid en gaat veroudering van de huid en rimpelvorming tegen.

  • Fajah Eyecare oogcontourcrème is speciaal ontwikkeld voor de dunne en gevoelige huid onder de ogen. De oogcontourcrème verstevigt de dunne huid onder de ogen en vermindert het blauw van wallen. Fajah Eyecare oogcontourcrème kan worden gebruikt op de oogleden, maar heeft daar minder effect dan onder de ogen.

  • De diverse Fajah ANTI-SHINE producten kunnen allen perfect worden gebruikt in je dagelijkse gezichtsverzorgingsprogramma, zowel ’s ochtends als ‘s avonds. Zorg vooraf dat eventuele make-up is verwijderd. Gebruik eerst Fajah ANTI-SHINE Cleansing Gel om het gezicht grondig te reinigen. Gebruik vervolgens Fajah ANTI-SHINE Teint-regulator lotion voor een mattere teint zonder vette uitstraling van de huid. De teint-regulator lotion heeft dezelfde verzorgende werking als een normale dag-/nachtcrème en kan trekt snel in.

  • De diverse Fajah HYDRACARE producten kunnen allen perfect worden gebruikt in je dagelijkse gezichtsverzorgingsprogramma, zowel ’s ochtends als ‘s avonds. Start met Fajah HYDRACARE Cleansing Gel. Deze verzorgende wasgel reinigt de huid op milde wijze, zonder deze uit te drogen. De Cleansing Gel is geschikt voor het hele lichaam. Smeer vervolgens de gewenste delen van het lichaam in met Fajah HYDRACARE Body Lotion. De bodylotion maakt de huid heerlijk zacht en hydrateert sterk, zonder een vettig effect. Gebruik vervolgens indien gewenst Fajah HYDRACARE Face Mask gezichtsmasker en eindig het gezichtsverzorgingsprogramma met Fajah HYDRACARE Face Cream, als dagcrème of als nachtcrème.

 • Webshop, bestelling, verzending en retourneren

  • Je kunt eenvoudig een account aanmaken door op de knop ‘Registreren’ te klikken. Op deze pagina kun je je registreren als nieuwe klant, of klik op ‘inloggen’ om met je bestaande account in te loggen. Met een eigen account kun je nog gemakkelijker en sneller bestellen. Bovendien kun je je gegevens online wijzigen en een overzicht van je bestellingen bekijken.

  • Wanneer je probeert in te loggen, vind je op de pagina waar je je gegevens invult onder de knop ‘inloggen’ een knop ‘wachtwoord vergeten’. Wanneer je hierop klikt, kun je je wachtwoord opvragen door het geregistreerde e-mailadres in te vullen. Het wachtwoord wordt dan naar dit adres verzonden.

  • Om je gegevens te veranderen moet je inloggen op je account. Vervolgens klik je in het menu op ‘Mijn Gegevens’. Hier vind je een overzicht van de gegevens zoals deze bij Fajah Skincare bekend zijn. Je kunt hier je gegevens aanpassen.

  • Je kunt een product bestellen door op de desbetreffende productpagina de gewenste hoeveelheid van het artikel in je winkelmand te plaatsen. Dit kan door op de knop Aan mandje toevoegen" te klikken. Je kunt ook producten aan je winkelmand toevoegen vanaf de overzichtspagina’s. Klik hiervoor onder het gewenste product op de knop Aan mandje toevoegen".

  • Ja. De prijzen op de website zijn inclusief BTW.

  • Wij verzenden momenteel binnen Nederland en naar België en Luxemburg. Meer informatie over de verzendingsvoorwaarden en de kosten van verzending vind je Informatie over levering en verzending van Fajah Skincare . De levering wordt verzorgd door DPD.

  • Een bestelling dient dezelfde dag, voor 15:00 uur geannuleerd te worden. Als een bestelling al verwerkt is, kan deze niet meer geannuleerd worden.

  • Momenteel zijn er nog geen cadeaubonnen van Fajah Skincare verkrijgbaar.

  • Wanneer je op het winkelwagentje klikt, kun je de producten die je wilt bestellen afrekenen. Bij Fajah Skincare kun je bestellingen via een extra beveiligde SSL-verbinding betalen via Ideal en MisterCash.

  • Wanneer je een bestelling plaatst op werkdagen voor 13.00 uur, heb je in de meeste gevallen het pakket de volgende werkdag in huis! Op zondag  besteld, betekent dinsdag in huis! Dit geldt niet voor producten die niet op voorraad zijn.

  • De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen €5,- voor bestellingen van minder dan €100,-. Bij bestellingen van meer dan € 100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

  • Wanneer je een product wilt retourneren kan dit tot 14 dagen na ontvangst. Neem eerst contact op met Fajah Skincare klantenservice. Verzend het product naar het aangegeven adres. Binnen 30 dagen na ontvangst zullen wij het bedrag terugstorten op de aangegeven rekening. De verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening.

   Fajah Skincare Afd. Klantenservice
   Merwede 30
   8226 NA Lelystad

  • Ja. De verzendkosten van een retouropdracht zijn voor rekening van de koper.

  • Als je een beschadigd product hebt ontvangen, is het het beste om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Fajah Skincare, via 030-2323783. Houd je ordernummer en het ontvangen product bij de hand. Wij zullen het probleem dan direct kunnen oplossen. Het kan zijn dat we vragen een foto van de beschadiging of de verpakking naar ons te mailen, zodat wij deze beschadiging in ons kwaliteitssysteem kunnen opnemen en deze beschadiging in de toekomst kunnen voorkomen.

   Als klant ben je zelf verantwoordelijk om de ontvangen producten direct op eventuele tekortkomingen of zichtbare beschadigingen te controleren. Deze eventuele tekortkomingen of beschadigingen dienen direct bij ons te worden gemeld. Bekijk ook onze Algemene voorwaarden Fajah Skincare  voor meer details.

   Als een reclamatie gegrond wordt geacht, heb je als klant enkel recht op creditering van maximaal de factuurwaarde van het betreffende product / de betreffende producten of vervanging of aanvulling van het gekochte. Er bestaat geen recht op schadevergoeding.

  • Na ontvangst van een bestelling heb je 24 uur de tijd om de reclamatie bij ons te melden. Dit dient altijd te gebeuren onder opgaaf van redenen. Indien je de reclamatie niet op tijd hebt gemeld, word je als afnemer geacht akkoord te gaan met de geleverde producten en de bijbehorende facturen.

   Reclamaties rond niet-zichtbare gebreken, waarvan je als klant in redelijkheid het gebrek had kunnen ontdekken, moeten binnen acht (8) dagen na constatering aan ons worden gemeld. Ook dit dient altijd te gebeuren onder opgaaf van redenen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Fajah Skincare, via 0320-289826. Houd je ordernummer en het ontvangen product bij de hand.

   Als een reclamatie gegrond wordt geacht heb je als klant enkel recht op creditering van maximaal de factuurwaarde van het betreffende product / de betreffende producten of vervanging of aanvulling van het gekochte. Er bestaat geen recht op schadevergoeding

  • Als je een verkeerd product hebt ontvangen, is het het beste om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Fajah Skincare, via 0320-289826. Houd je ordernummer en het ontvangen product bij de hand. Wij zullen het probleem dan direct kunnen oplossen. Als een reclamatie gegrond wordt geacht heb je als klant enkel recht op creditering van maximaal de factuurwaarde van het betreffende product / de betreffende producten of vervanging of aanvulling van het gekochte. Er bestaat geen recht op schadevergoeding.

  • Nee. Fajah Skincare neemt in verband met hygiëne en verkoopbaarheid geen producten met geopende verpakkingen of producten die geopend zijn retour. Deze producten kunnen niet worden geruild voor andere producten en er kan ook geen geld teruggegeven worden.

  • Bij vragen, suggesties of klachten kun je contact op met de klantenservice ban Fajah Skincare. Dit kan via 0320-289826 of via sales@fajah-skincare.nl. Wij nemen alle klachten en suggesties serieus en doen ons uiterste best je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  • Bij Fajah Skincare staan we voor je klaar om je te helpen bij vragen en bij het indienen van een klacht. Dit is mogelijk door contact op te nemen met onze klantenservice via: sales@fajah-skincare.nl. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen twee werkdagen te reageren.

   Spreek je liever persoonlijk met een van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook. Via telefoonnummer: 0320-289826 kun je op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur iemand van onze klantenservice bereiken.

   Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van een klacht, vragen wij je vriendelijk om in elk geval je naam, adres, woonplaats en klantnummer of bestelnummer te vermelden. De klacht kan onder vermelding van de bovengenoemde gegevens worden opgestuurd naar:

   Fajah Skincare Afd. Klantenservice
   Merwede 30
   8226 NA Lelystad

   Binnen 7 kalenderdagen na de ontvangst van de klacht ontvang je telefonisch of via e-mail een reactie.

  • Ja. Door een klacht wordt de koopovereenkomst niet ontbonden en de betaalverplichting niet opgeschort. Je bent dus verplicht gewoon de factuur binnen de gestelde termijn te voldoen. Indien de klacht gegrond wordt geacht, zal door ons het betreffende bedrag worden gecrediteerd.

  • DeAlgemene voorwaarden Fajah Skincare   van Fajah Skincare zijn via elke pagina te bereiken door het menu aan de onderkant van de pagina te raadplegen.