Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Quote Fajah

 

testimonial 1
author 1 url 1
testimonial 2
author 2 url 2
testimonial 3
author 3 url 3
 
 

No products in the cart.

Wat maakt Fajah Skincare zo bijzonder?

Fajah Skincare is een bijzondere cosmetica die verder gaat dan waar biocosmetica voor staat. Fajah Skincare is 100% natuurlijk en hypoallergeen en wordt zelfs verdragen door de meest gevoelige huid. Daar ging heel wat onderzoek en kennis aan vooraf.

De eerste huidverzorging met UHT-sterilisatie

Bijna alle cosmetica bevatten conserveringsmiddelen die helaas huidirritatie kunnen veroorzaken, zelfs al zijn deze van natuurlijke herkomst. Vindingen op basis van innovatief onderzoek maakten het mogelijk producten zonder conserveringsmiddelen te creëren. Onder andere door sterilisatie op Uiterst Hoge Temperatuur (UHT). Zo wordt de houdbaarheid van de producten gegarandeerd, terwijl de ingrediënten, de kwaliteit en de doeltreffendheid van volledig intact blijven.

Bewezen tolerantie en effectiviteit

Om er zeker van te zijn dat onze producten hypoallergeen zijn en om een optimale tolerantiewaarde te kunnen verzekeren, zijn ze uitgebreid getest door onafhankelijke laboratoria, artsen en specialisten op het gebied van huid en allergieën. Vervolgens is de werking van de producten met succes getest op gebruikersgroepen, bestaande uit personen met een (over)gevoelige huid.

Bijzondere ingrediënten voor een doeltreffende werking

De producten van Fajah Skincare voldoen aan de hoogste eisen en bestaat voor 99,9% uit natuurlijke stoffen. De bijzondere, actieve stoffen, zoals honing, ceramide, kamillewater en teunisbloemolie, hebben van nature een voedende, herstellende en beschermende werking, maar zijn voor de extra gevoelige huid. De producten zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen, parfums, etherische oliën en andere ingrediënten die de huid kunnen irriteren.

Thermaal water uit Fumade-les-Bains

Naast de zorgvuldig geselecteerde biologisch gecertificeerde stoffen is thermaal water uit natuurlijke bronnen van het Franse Fumade-les-Bains de basis van al onze producten. Dit thermale water wordt door Franse wetenschappers erkend voor haar dermatologische toepassingen. Thermaal water uit Fumade-les-Bains bevat een combinatie van heilzame bestanddelen zoals zwavel, calcium en magnesium. Deze combinatie stimuleert de natuurlijke afweer van de huid. Het thermale water heeft een samentrekkende, versoepelende, weefselherstellende en zuiverende werking op de huid en is daarom zeer heilzaam en effectief bij een droge, (over)gevoelige en allergische huid.

Een ingenieuze verpakking

Naast de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten speelt de verpakking een belangrijke rol. Het ingenieuze AIRLESS systeem zorgt ervoor dat de Fajah producten volledig vacuüm verpakt zijn. De dichte flessen bevatten een antibacteriële dop, die contact met de buitenlucht voorkomt, zelfs nadat een product in gebruik is genomen. Zo blijven de houdbaarheid, kwaliteit en veiligheid van onze producten gegarandeerd!

Fajah Skincare, 100% Natural Care