Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Quote Fajah

 

testimonial 1
author 1 url 1
testimonial 2
author 2 url 2
testimonial 3
author 3 url 3
 
 

No products in the cart.

Over Fajah

Gezond leven is voor mij erg belangrijk. Om mijn lichaam in topconditie te houden voor de vele (bikini) fotoshoots, ben ik eigenlijk altijd bezig met gezonde voeding en een gezonde lifestyle. Veel trainen en de juiste huidverzorging horen hier ook bij. Mijn huid moet er immers, net als ik, elke dag zo goed mogelijk uitzien!

Als je het net als ik belangrijk vindt om geen chemische dingen ín je lijf te stoppen, dan vind je het minstens zo belangrijk geen huidverzorgingsproducten te gebruiken die chemische ingrediënten, conserveringsmiddelen en potentiële allergenen bevatten. In mijn zoektocht naar de ideale huidverzorgingsproducten stuitte ik op de ideale biologische en hypoallergene producten die ervoor zorgden dat mijn huid in dezelfde topconditie raakte als ikzelf ben.

Voor fotoshoots wordt nogal wat make-up gebruikt. Dat zorgt ervoor dat je huid best veel te verduren krijgt. Maar ook als ik geen – of een normale hoeveelheid – make-up op heb, wil ik dat mijn huid zo min mogelijk oneffenheden en vlekjes heeft. Dankzij de producten van Fajah ziet mijn huid er ook zonder make-up stralend en gezond uit.

Overtuigd van deze producten deed de gelegenheid zich voor mijn eigen label te creëren, in samenwerking met Holisan Health Products.
Wat is er mooier dan de kans jullie met de producten van Fajah Skincare nét zulke goede huidverzorging te bieden als ik destijds ontdekt heb?!

Liefs,
Fajah