Ze verdienen het beste

 

De huid en het immuunsysteem van baby's zijn erg gevoelig en snel vatbaar voor irritaties. Veel babyproducten die in de drogisterij verkocht worden bevatten vaak chemicaliën, parfum en andere stoffen die de huid van je kleintje geen goed doen. Deze bestanddelen resulteren dan ook vaak in roodheid en uitslag, iets wat je liever niet laat gebeuren.

 

Fajah Babycare Baby's Bottom Cream

Omdat uitslag door de kleinste dingen kan optreden - zelfs geparfumeerd wasmiddel kan de huid hiertoe zetten - heb ik de Fajah Babycare Baby's Bottom Cream ontwikkeld - een hypoallergene billencrème op basis van thermaal water, met zink en natuurlijke ingrediënten die luieruitslag verlicht en voorkomt.

 

Zink is een multifunctioneel mineraal dat het lichaam wel gebruikt, maar niet opslaat. Een crème met zink werkt daarom perfect op jeuk, wondjes of uitslag. Het fijnste van de billencrème vind ik dat je hem zo vaak kan gebruiken als je wilt, want hij droogt de huid niet uit.

 

Wist je dat als jij je baby aanraakt, dat een kalmerend en veilig gevoel bij hem of haar opwekt? Het doet ze denken aan toen ze in de buik zaten. Smeer ze dus maar goed in!

 

Fajah Babycare Body Cream

Naast de billencrème heb ik ook een body cream ontwikkeld voor alledaags gebruik, om je baby na het badderen lekker te verzorgen.

 

Jullie zijn vast al bekend met kokosolie, een enorme trend op gebied van voeding, maar ook verzorging. Kokosolie heeft een zeer hoge concentratie vitamine E die helpt de huid te beschermen en herstellen. 

 

Mijn Fajah Babycare Body Cream bestaat voornamelijk uit thermaal water en deze kokosolie, zodat jouw kleintje de beste verzorging zonder irritatie krijgt. 

 

Ze verdienen het beste. 

 

Liefs,
Fajah