Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Quote Fajah

 

testimonial 1
author 1 url 1
testimonial 2
author 2 url 2
testimonial 3
author 3 url 3
 
 

No products in the cart.

Magnesium olie maken

Hier laten we je zien hoe jij heel gemakkelijk je eigen magnesium olie kan maken! Mensen vergeten vaak hoe belangrijk magnesium is voor je lichaam. Dit mineraal is een essentiele bouwsteen van je lichaam en ondersteunt niet alleen de buitenkant van je lichaam maar ook de binnenkant. 

Lees meer

Draag zorg voor je eigen huid

Inmiddels is het zo goed als alom bekend wat Mykillerbodymotivation allemaal aanbiedt qua diensten/producten. Al deze producten kunnen bijdragen aan het behalen van jouw persoonlijke Killerbody. Naast al deze gezonde voeding en uitdagende trainingen voor een mooi en strak lichaam wilt Fajah ook dat haar huid er altijd optimaal uit ziet. Je huid kan immers heel wat te verduren krijgen door onder andere lagen make-up, maar ook de natuurlijke omstandigheden zoals de zon heeft een flinke invloed op de conditie van onze huid.

Lees meer

Drie tips voor de feestdagen

Hoe kan je er nou voor zorgen dat je er op je best uitziet? December is de maand van feestjes en foto's en je wilt natuurlijk niets liever dan goed voor de dag (of nacht) komen! Vandaag heb ik drie behulpzame tips om jouw decembermaand vlekkeloos te laten verlopen. Zelfbruiner blijft lastig hè…

Lees meer

Welk huidtype heb jij?

Er zijn verschillende huidtypes met elk eigen behoeftes. Het is daarom belangrijk dat huidverzorging goed aansluit op wat de huid nodig heeft. In de blogpost van vandaag leg ik jullie uit hoe je huidtypes kan herkennen en hoe je deze moet verzorgen.  

Lees meer

Eet je mooi

Een mooie huid start met gezonde voeding. Vandaag heb ik vijf tips die van positieve invloed kunnen zijn op je huid, maar vertel ik ook wat meer over de dingen die je juist weer beter kan vermijden…

 

Lees meer

Een simpele routine voor in de ochtend

Hoe verleidelijk het ook klinkt om nog vijftien minuten langer in bed te blijven liggen, kan je dat kwatiertje beter besteden aan het verzorgen van je huid. Met het drukke leven van tegenwoordig heeft niemand tijd om elke ochtend tien verschillende producten te gebruiken. Daarom besloot ik voor jullie een simpele routine samen te stellen waar je in een paar minuten doorheen kan - die tram gaat namelijk niet op jou wachten! 

Lees meer

Baby's, ze verdienen het beste

Zoals jullie weten heb ik twee kinderen, en daarom vond ik het ook erg belangrijk om een lijn speciaal voor baby's te ontwikkelen als onderdeel van Fajah Skincare. 

Lees meer

Wat is thermaal water?

De producten van Fajah Skincare hebben als voornaamste ingrediënt thermaal water. Maar wat is thermaal water nou precies en wat maakt het zo speciaal? In dit blog bekijken we de eigenschappen en toepassingen van dit heilzame, zuivere water.

Lees meer

5 natuurlijke tips bij Zonnebrand

De zon schijnt volop deze zomer en misschien ga je wel op vakantie naar de zon. Heerlijk zonnen op het strand, lekker ontspannen, maar ook een risico om zonnebrand op te lopen. Smeer je dan ook altijd goed in met een natuurlijke zonnebrandcrème zoals Fajah Sun Protect SPF 30+  of Fajah Sun Protect SPF 50+  en vermijd de heetste momenten van de dag. Maar zelfs al let je goed op, zonnebrand zit in een klein hoekje. Fajah Skincare geeft je graag vijf natuurlijke tips om de irritatie van zonnebrand te verminderen en de huid te helpen bij het natuurlijke genezingsproces...

Lees meer

Stay tuned

Binnenkort vind je hier het blog van Fajah over Fajah Skincare én natuurlijk haar eigen health en beauty tips en tricks!

Lees meer